Costa Smeralda 


Het zonnetje schijnt vrolijk deze morgen en we gaan dan ook voor een ontdekking van de kustlijn, de Costa Smeralda tot aan Palau, het plaatsje aan de overkant van de bekende La Maddalena Archipel ( dat zou het mooiste stukje van Sardinië moeten zijn) Wanneer we vertrekken, informeren ze ons aan de receptie van het hotel dat zij bericht hebben gekregen van de luchthaven dat de bagage vandaag in ons hotel afgeleverd zal worden … laat het ons hopen !

Het roadtripje langs de kust is heel mooi, de kustweg slingert langs allerlei schilderachtige baaitjes en de zee is uiteraard alomtegenwoordig. Hier en daar stoppen we voor een foto of een drankje, het wordt een prachtige dag.
Gezien we op de terugweg weer de luchthaven passeren, proberen we nog even te bellen en krijgen we info dat de bagage al (?) bij de transporteur zit… en dus op weg naar het hotel … maar dat zeiden ze deze morgen ook al …

S avonds trekken we weer naar San Teodoro en we eten er lekker bij een gezellige Osteria, opnieuw is het stadje heel levendig s avonds en de markt staat er blijkbaar ook elke dag.
We genieten van onze avond, maar ergens blijft er toch een alarmbelletje rinkelen over die bagageperikelen.   Nog één keertje bellen we met de luchthaven en daar zeggen ze ons dat de vermiste spullen binnen de 24h zullen afgeleverd worden !!!!!
Dat is natuurlijk de druppel, we maken ons deze keer heel erg boos, en opeens kan de koerier dan toch nog komen hoewel het ondertussen al na 22h is …
Oef ! Eindelijk opgelost … op naar een hopelijk verder zorgeloze vakantie.

Categorieën:Europa, Italie, Sardinië 09/2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: