Thierbach 2016


09/01/2016

Vandaag heel vroeg uit de veren na een zeer geslaagd familiefeestje.

Om half 4 begon de wekker luidkeels te spelen de oogjes weigerden om vlug open te gaan na een zeer korte nachtrust (daags voordien om 12h pas bedje in)

Dat lossen we snel op met een douche en dan stappen we fris en monter de auto in ( die al vooraf helemaal ingeladen klaar stond ) voor een skitripje naar het mooie Thierbach bij Josef en Barbara in Gasthof Gradlspitz.

De rit verloopt heel vlot, er is weinig verkeer en kort na de middag zijn we ter plaatse.  We worden, zoals steeds :-), hartelijk onthaald, en na een hapje en een drankje laden we de bagage uit en maken we alvast een wandeling.

Heel veel sneeuw ligt er niet, maar er wordt beterschap voorspeld, de volgende dagen zou er nog wel wat komen. Wanneer we terug zijn van de wandeling, is de rest van ons gezelschap ook terug van hun eerste skidag ( zij waren een dagje eerder vertrokken ), en wordt het een gezellig weerzien. Na een eerste lekker Gradlspitz-avondmaal, duiken we ons bedje in om de gemiste nachtrust van de vorige dag een beetje in te halen.

Categorieën:Europa, Oostenrijk, Tierbach 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: