Colico –> Nauders


Vandaag wordt een ‘doorreisdag’ en bovendien wordt er ook nog eens rotslecht weer voorspeld …
We vertrekken na het ontbijt en rijden voor een stuk terug dezelfde route die we eerder deze week al naar St Moritz hadden genomen, via Chiavenna en de Malojapasdus.
Het eerste deel is het alleen maar dreigend bewolkt, maar daarna gaan de hemelsluizen echt open en blijft het de hele rit verder regenen.  Wanneer we onderweg op een min of meer droger moment eventjes stoppen om de benen te strekken, blijkt het ook maar frisjes te zijn, 12 gr …, wat een verschil met de vorige hete week 🙂
We hebben een tussenstop voorzien in Samnaun, een taxvrij dorpje een goed half uurtje voor ons volgende vakantieadresje in Nauders.  Wanneer we daar aankomen, plenst het nog steeds, en we doen alvast onze regenkledij en stapschoenen aan om toch eventjes door het dorp zelf te kunnen wandelen.  We zijn nog maar net vertrokken, of de regen houdt geleidelijk aan op en het wolkendek breekt open … het kon niet beter getimed zijn ! Regenkledij terug uit en eventjes met volle teugen genieten van het prachtige weer, weliswaar nog steeds fris ( op redelijke hoogte ) maar o zo mooi van natuur, leuke verrassing toch wel !

Hierna vervolgen we onze weg naar Nauders, en dat loopt vlotjes, een half uurtje later zijn we ter plaatse en kunnen we starten aan onze 2de weekje verlof in hotel Dreiländerblick, bijna op de grens met Italië…
We worden alvast zeer hartelijk ontvangen door de ( Belgische ) eigenaar David en op een welkomstdrankje getrakteerd, waarna we een zeer lekkere, maar ook beetje copieuze maaltijd voorgeschoteld krijgen 🙂
Maar absoluut zeer verzorgd en lekker !

Tijd om een onze kamer te gaan opzoeken 🙂

Categorieën:Comomeer, Europa, Italie, Nauders, Oostenrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: