Huiswaarts


Naar huis vandaag, dus vroeg uit de veren, want we moeten al rond 8h00 op de luchthaven zijn en dus eerst nog een trein nemen.

Op dit uur is het ontbijt nog niet geserveerd, maar we hadden voordien gevraagd of er al iets te verkrijgen zou zijn om toch niet helemaal met een lege maag te moeten vertrekken.

De receptionist van dienst had ons gisteravond verzekerd dat de dames van het ontbijt er zeker al wel zouden zijn en ons wel iets zouden kunnen bezorgen.

Helaas, als we op de receptie aankomen is daar enkel de nachtwaker, die verschrikt wakker schiet vanop zijn zetel waar hij lag te dutten.

De brave man is duidelijk een beetje uit zijn lood geslagen, maar kan ons toch een – tot onze verrassing – een lekkere verse croissant bezorgen.

De bakker was blijkbaar nog vroeger wakker dan wij 🙂

We vertrekken dan te voet naar Termini, hebben quasi onmiddellijk een trein en staan dus ruim op tijd aan de incheckbalie.

Het zit er op helaas, maar als troostprijsje mogen we met het Smurfenvliegtuig van Brussels Airlines weer naar huis vliegen !

Enkele uurtjes later zijn we in Zaventem, waar het weer helaas wat minder is, maar gezien ons ‘speciaal’ vliegtuig, worden we bij landing wel verwelkomd met het smurfenmelodietje, grappig !

Reisje weer voorbij, maar het was weer meer dan de moeite waard,

Rome is een indrukwekkende, mooie stad, heel druk, maar aan de andere kant ook nog heel groen en goed bewandelbaar, absoluut een aanrader !

Categorieën:Europa, Italie, Rome

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: