Rustdagje


We maken er deze keer echt een rustvakantie van, gezien de enkel/been kwetsuur, die nog altijd niet verdwenen is.  Het vermoeden is een scheenbeenvliesontsteking, waartegen weinig gedaan kan worden, enkel rusten en het pijnlijke been trachten te ontzien. Veel wandelen of andere activiteiten zitten er dus niet in, het zal vooral zwemmen en luieren worden, wat hier in deze prachtige omgeving met het alomtegenwoordige zonnetje niet zo moeilijk  zal zijn 🙂 Vandaag dus alvast de daad bij het woord, we nemen onze tijd voor ontbijt, en gaan daarna al eens bij het mooie zwembad kijken.  Ook op ons eigen terras is het zeer aangenaam vertoeven. Om toch nog iets beweging te hebben, kuieren we op ons dooie gemakje ook nog eens tot aan het nabijgelegen Dominion Resort, waar blijkbaar een zeer aanbevolen restaurant zou zijn. Dit complex is heel erg nieuw en bijzonder mooi gelegen.  We drinken er alvast een cocktailtje en reserveren een tafeltje voor deze avond. Wanneer we er daarna voor het diner terug zijn, krijgen we een plaatsje toegewezen op het mooie terras met zicht op zee, en onder alweer een prachtige zonsondergang, genieten we van een bijzonder lekker visje ( dat aan tafel gefileerd en geserveerd wordt ) en van een lekker wijntje. Vakantie …

Categorieën:Bregeggi 09/2020, Europa, Italie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: