Vertrek Sardinië


Ons eerste vliegreisje post-Corona vandaag…

We hebben er lang naar uitgekeken, maar eindelijk is het zover.
Alle bagage en paperassen zijn klaargezet en in orde gebracht, dus we kunnen vertrekken. We hebben een avondvlucht op 18h30 vanuit Zaventem, met tussenstop in Rome, richting Olbia op Sardinië.
Zoals steeds zijn we goed op tijd op de luchthaven, zodat we zonder stress aan onze vakantie kunnen beginnen.   Helaas loopt het deze keer iets anders … Allereerst blijkt onze eerste vlucht naar Rome maar liefst een uur vertraging te hebben (!!!)
en de aansluitende vlucht in Rome loopt vervolgens ook niet echt vlotjes … Problemen met stakingen en te veel handbagage op het vliegtuig maken dat we in Rome ook nog een tijdje moeten wachten.
Uiteindelijk landen we veilig en wel in Olbia ( 2 uur later dan voorzien ), maar blijkt onze bagage ( en die van al onze medereizigers in Rome te zijn achtergebleven …
Allemaal een claim indien bij de Lost & Found, en weer een hoop vertraging. Ondertussen is het al na middernacht wanneer we onze gereserveerde huurwagen gaan ophalen op de luchthaven en ook daar een onaangename verrassing… de verantwoordelijke voor het verhuurbedrijf is ondertussen weg … zucht !
Na ontelbare telefoontjes zonder resultaat, besluiten we dan maar een taxi te nemen naar ons hotel, waar we pas om 2h00 s nachts aankomen…Gelukkig kunnen we daar onmiddellijk in ons bedje vallen, van een lange dag gesproken 

Categorieën:Europa, Italie, Sardinië 09/2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: