Vrijdag 19/05


TERUG NAAR HUIS

Mooie liedjes duren echter nooit lang en het zit er weer op, vandaag vliegen we terug naar huis …
Onze vlucht is pas vanavond, dus we gaan nog eerst rustig ontbijten, pakken onze spullen en gaan dan nog een half dagje in Funchal city rondwandelen. De stad zelf hadden we nog niet bezocht en gezien we toch nog wel even tijd hebben vooraleer we op de luchthaven moeten zijn ( die vlakbij Funchal in Porto Cruz ligt ) is het de uitgelezen moment om deze mooie oude stad ook eens te verkennen. We bezoeken de Mercado dos Lavradores ( de versmakrt ), dwalen door de straatjes, en keren terug naar onze auto langs de kade.   Daar zijn nog een aantal evenementen aan de gang, waar we nog een beetje rondkijken en dan is het echt afgelopen, … naar ons autootje en richting Aeroporto ….

Op naar de volgende trip 🙂

Categorieën:Madeira 05/2023, Portugal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: