Rustdagje :-)


Toen we gisteravond thuis kwamen van ons uitstapje op zee, hebben we na een verkwikkend doucheke toch nog even een glaasje Prosecco gedronken op ons terrasje, en lagen we uiteindelijk pas vrij laat in ons bed.
Vandaar dat we deze morgen toch een beetje langer blijven liggen zijn.
Na het schoonheidsslaapje weer een lekker ontbijt en voor de rest hadden we vandaag eigenlijk niks gepland … gewoon een rustig dagje, beetje luieren en zwemmen, moet kunnen 🙂

Na het ontbijt intalleren we ons aan het zwembad om ons blogje een beetje bij te werken, gezien de WIFI op de kamer niet altijd goed werkt ( om het zacht uit te drukken  …)
In de openbare ruimtes van het hotel is dat echer geen probleem, daar werkt het eigenijk zeer snel, dus doen we dat deze morgen op ons gemakje.
Van rust is echter niet zo direct veel spraken, gezien er op het ogenblik van onze stop een hele horde Oost Europese dames en kinderen het zwembad ingepalmd hebben.
Ze maken een enorme drukte ( niet alleen de kinderen ! ) en dat stoort toch soms wel een beetje.
Gelukkig houden ze het na een uurtje of zo voor bekeken en kunnen we alsnog eventjes rustig alles bijwerken.
Dat gaat hier allemaal supersnel, dus tegen de middag zijn we ermee rond.

We wandelen daarna weer naar het dorpje voor een lekkere gelato, want uiteindelijk hebben we dat tijdens ons hele verbijf tot op heden nog niet gedaan 🙂
Zoals verwacht is het ijs superlekker, en hoewel we maar voor een ‘piccolo’ opteren,
smaakt het toch even goed als altijd in Italië, mmmm …..
Na het ijsjes intermezzo zwerven we verder door de straatjes van Tropea, die gelijk op welk tijdstip van de dag blijkbaar steeds even gezellig zijn …

We nemen nog een paar mooie foto’s, kopen nog een flesje Prosecco voor later op ons terras en dan vatten we de terugweg aan.
Weerom een beetje klimmen, maar het went wel ondertussen 😉

Terug aangekomen in het hotel, trekken we onze zwemkledij aan voor een plonsje in het zwembad. Dat valt van temperatuur gelukkig goed mee, dus zwemmen we een paar rondjes, waarna we ons installeren aan de rand van het zwembad onder een parasol. Zalig !
Na een paar (lees)uurtjes aan het zwembad houden we het voor bekeken, en trekken we naar de kamer om ons een beetje op te doffen voor het grote GALA diner van deze avond. ( doen ze 1x per week hier )

Dat gala diner verloopt heel gezellig en het eten is top, het wordt voor één keertje bovendien met heel veel show opgediend, vermakelijk !

We besluiten ons luilekkerdagje met een sterke koffie in het barretje aan het zwembad,
perfecte afsluiter van een leuk dagje 🙂

Categorieën:Calabrie, Europa, Italie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: