terug naar huis


Deze ochtend kunnen we nog een laatste keer van het zeer gevarieerde ontbijt en de kook- en bakkunsten van Mme Antonella genieten, en dan is het echt voorbij helaas …

Alle valliesjes in de auto en weg zijn we, richting Napoli Aeroporto Capodichino.

Gezien de ervaringen van de laatste week, zijn we goed op tijd vertrokken, omdat we weer fileleed verwachten in en om Sorrento, maar deze keer gaat het tot onze grote verbazing eigenlijk vrij vlot.

Zo goed als geen file, en zelfs vrij vlot verkeer, dus zijn we goed op tijd op de luchthaven.
Eerst nog even de huurwagens inleveren en dan nog een wandelingetje naar het luchthavengebouw.
Daar moeten we ontzettend lang wachten om te kunnen inchecken, en als die balie dan eindelijk opengaat, blijkt er maar 1 dame de lange rij wachtenden te moeten verwerken.

Er zit nog iemand aan de balie naast haar, maar die behandelt blijkbaar enkel de priority klanten (en dat zijn er echt niet veel) en doet verder niet zo veel …

Het duurt allemaal veel te lang, en wanneer wij uiteindelijk aan de beurt zijn, hebben we nog ong. 20 minuten vooraleer het vertrek van onze vlucht gepland staat.

We halen dat uiteraard nog wel zonder problemen, maar leuk is het allemaal niet …
Bovendien waren er achter ons nog een heel aantal andere medepassagiers die nog op hun incheck moeten wachten.  Op tijd vertrekken gaat nooit lukken, beseffen we wel …

Uiteindelijk moet het vertrek ( zoals dus al verwacht ) uitgesteld worden, omdat we ons origineel vertrekuur gemist hebben door de late en chaotische incheck, en moeten we wachten op een ‘gaatje’ tussen de andere geplande vluchten.

Wanneer we dan toch mogen opstijgen zijn we ruim een uur achter op het oorspronkelijk vluchtschema.  De vlucht zelf verloopt gelukkig wel OK en enkele uurtjes later zijn we weer op Belgische bodem.
Omdat Elise net vandaag jarig is ( ze wordt al een hele juffrouw van 6 jaar ), krijgt ze een drankje en snoepjes aangeboden, en mag ze na de landing ook eventjes een kijkje gaan nemen in de cockpit en dag zeggen tegen de piloot.

Juliëtte mag uiteraard ook mee, en ze vinden het allebei wel spannend, al die knopjes en hendeltjes.  Als kers op de taart krijgt Elise van de piloot ook nog een paaskadootje mee, een chocolade konijntje en paaseitjes.  Leuk einde van een beetje turbulente dag, maar wel van een fantastische geslaagde super familievakantie !

Op naar ons volgende tripje 😉 …

Categorieën:Europa, Italie, Sorrento 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: