Zwembaddag Part One


Vandaag weer rust, deze keer installeren we ons na een laat ontbijt aan het zwembad van het hotel.  Dat is niet overdreven groot, maar wel prachtig gelegen en vrij rustig, er is helemaal niet veel volk.  Vermoedelijk gaan de meeste mensen liever naar het strand, maar wij vinden het hier prima.  Lekker in t zonnetje, beetje zwemmen, boekje lezen, glaasje erbij … gaat prima 🙂 s Avonds stappen we in de auto op zoek naar een restaurantje, want die zijn er hier – in tegenstelling tot andere delen van Italië – niet zo dik gezaaid. Ze zijn er wel, maar ofwel stikduur en chique ( zoals in ons hotel ) ofwel allerlei strandbarretjes waar je ook iets kan eten, maar niet echt onze stijl. Een dorp verder vinden we wel een iets auhtentieker eethuisje, en het smaakt ons prima. Een eenvoudig, maar lekker restaurantje, zo hebben we het graag.

Categorieën:Bregeggi 09/2020, Europa, Italie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: