Zwembaddag Part Two


We doen vandaag eigenlijk een copy/paste van gisteren 🙂 Ook nu weer zeer rustig aan het zwembad, we genieten ervan. Verschil deze keer is dat we nu aan het zwembad gaan eten s avonds, er is in ons hotel ook een mini-restaurantje aan het zwembad, de ‘Poolbar’ De gerechten zijn beperkt, maar da s niet erg. Het is best lekker, maar gezien het ‘echte’ restaurant hier een MIchelinster heeft, is dit wel heel ‘bruut’ geserveerd.  Nog nooit zo een smakeloos gepresenteerde Salade Caprese gezien … Maar qua smaak dus wel OK, en ook hier een prachtig uitzicht op de zee, dat heeft ook wel iets natuurlijk 🙂

 
 
Categorieën:Bregeggi 09/2020, Europa, Italie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: