Costa Rei


Onze laatste dag vandaag in het zuiden ( en dat vinden we stiekem niet zo erg ) We gaan weer voor een ritje met de wagen naar de andere kant van Cagliari, waar de Costa Rei is.  Dit zou volgens de reisverhalen dan toch wel een mooiere kant moeten zijn.
Weer een roadtripje dus, en gelukkig inderdaad wel wat mooier dan al het sombere van gisteren.   Het weer is nog steeds niet terug zoals voorheen, het blijft nog steeds een beetje grijs en vochtig, maar aan de kust waait het gelukkig af en toe wel een beetje open.
Onderweg komen we ook een hele groep Fiatjes tegen ( hoe kan het ook anders in Italië ) met modellen van alle mogelijke jaargangen en uitvoeringen.
Heel mooi en ook een beetje aandoenlijk als we een meneertje van toch al eerbiedige leeftijd uit zijn prachtig in stand gehouden Fiat zien stappen. Hij is er duidelijk ( en terecht ) supertrots op en begint gelijk de auto schoon te vegen van al het zand dat erop zit … Mevrouw mag er pas uit als hij klaar is met zijn poetsbeurt 🙂
We rijden de hele kustweg verder af terug richting Cagliari en het is er inderdaad minder troosteloos dan aan onze kant, maar toch ook stukken minder mooi dan regio Olbia.
We houden hier en daar uiteraard halt voor een drank- en fotopauze, maar het is toch ook hier duideijk een beetje minder van uitzicht en weersomstandigheden. Wanner we terug in ons hotel aankomen, nemen we een verkwikkende douche ( doet deugd na alweer een plakkerige dag ) en we gaan maar meteen terug een pizaatje eten bij ons eerste adresje.  Beetje ‘plastiekerige ‘ omstandigheden, maar dus wel lekker !
Morgen weer een halte verder, en daar zijn we deze keer niet echt rouwig om 🙂


Categorieën:Europa, Italie, Sardinië 09/2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: